Voor Professionals

Het IGN biedt zelf geen behandel of ondersteuningstraject aan. Dit wordt overgelaten aan professionals of instituten die zich als partner hebben aangesloten bij het IGN.

Je wordt van harte uitgenodigd om je als professional je aan sluiten als partner.

Professionals

Het Integraal Gezondheidsinstituut Nederland (IGN) wil alle mensen met een vraag over hun integrale gezondheid helpen. Het IGN verzorgt een portaal waar iedereen met zijn vragen over zijn of haar integrale gezondheid naar toe kan gaan. Dat kan telefonisch of online. Het IGN onderzoekt de hulpvraag, verzorgt ook de integrale gezondheidsintake en bespreekt de met professionals die verbonden zijn aan het IGN in een multidisciplinair overleg. Daarna wordt een advies opgesteld dat besproken wordt met de cliënt.

Het IGN biedt zelf geen behandel of ondersteuningstraject aan. Dit wordt overgelaten aan professionals of instituten die zich als partner hebben aangesloten bij het IGN.

Je wordt van harte uitgenodigd om je als professional je aan sluiten als partner. Als je belangstelling hebt, stuur dan een mail naar: bestuur@integraalgezondheidsinstituut.nl en we nemen snel contact met je op.

Het is belangrijk dat de partners een gemeenschappelijk beeld hebben van wat verstaan wordt onder ‘integrale gezondheid’. Hiertoe worden jaarlijks 2 workshops gegeven (elk van 1 dag). Deze moeten gevolgd worden om als partner te worden toegelaten.

Voorwaarden voor toelating partners

De voorwaarden om als partner toegelaten te worden zijn:

  • Je bent professional in de zorg en hebt een eigen praktijk of werkt bij een zorginstituut.
  • Je aanvraag is door het bestuur van het IGN goedgekeurd.
  • Je hebt aantoonbare belangstelling voor integrale gezondheid en je hebt de 2 workshops ‘Integrale Gezondheid voor Professionals’ gevolgd.
  • Je hebt je eenmalige inschrijfgeld (€ 110,-) en jaarlijkse contributie (€ 150,-/jaar) betaald. (Prijzen zijn excl. B.T.W)

Contact